SEOshop Payments: al een Mollie-account (Stap 1) [NB]

Als u al een Mollie-account heeft, dan kunt u deze koppelen aan SEOshop Payments, waardoor u gunstigere tarieven voor transactieskosten krijgt.

1. Ga naar SYSTEM > Settings > PAYMENT SETTINGS > Payment providers via het linkermenu van de backoffice.
  2. Klik in de SEOshop Payments balk bovenaan de pagina op Login.

3. Er opent direct een pop-upvenster waarin u kunt inloggen met uw huidige Mollie-account. Vul hier uw Gebruikersnaam en Wachtwoord in. Klik vervolgens op Doorgaan om SEOshop Payments te activeren met uw Mollie-account.

4. De volgende stap is SEOshop Payments Activeren