Taken voor uzelf en andere gebruikers [NB]

Bij Tasks kunt u taken aan uzelf of uw medewerkers toewijzen. Klik links bovenin het scherm op uw naam/shopnaam en vervolgens op Tasks.

Klik op Add a task in de navigatie bovenaan het scherm. Er opent een pop-upvenster waar u een taak kunt aanmaken.

• Title - vul hier de naam van de taak in, bijvoorbeeld "Artikel X bestellen bij de leverancier Y".
  • Status - selecteer de status van de taak. Bent u klaar met het uitvoeren van een taak, dan kunt u de status wijzigen naar resolved.
  • Description - geef een duidelijk omschrijving van de taak.
  • Assign to - selecteer de naam van de gebruiker die de taak moet uitvoeren. U kunt alleen gebruikers selecteren die zijn aangemaakt onder SYSTEM > Settings > GENERAL SETTINGS > Users via het linker menu van de backoffice.
  • Due date - de datum voor wanneer de taak afgerond moet zijn.
  • Time to - vul hier de tijd in voor wanneer de taak uitgevoerd moet worden. Bijvoorbeeld 1 januari 2016 voor 15:00.
  • Customer, product, order & return - selecteer hier de optie waar de taak voor aangemaakt is. Moet er een product besteld worden bij de leverancier, dan selecteert u bij Product het product in dat besteld moet worden.

U kunt in het overzicht van taken filteren op status.

Klik op de naam van de taak om deze te bewerken. Er opent een pop-upvenster waarin u de informatie van de taak kunt bekijken en de status wijzigen. Klik op Edit rechts onderin het pop-upvenster om de taak aan te passen. Is de taak niet langer van toepassing, klik dan links onderin het pop-upvenster op Delete om de taak volledig te verwijderen.