Sitemap.xml van uw webwinkel [NB]

Het verkrijgen van de sitemap.xml van uw webwinkel is heel eenvoudig.

1. Open een nieuw tabblad in uw browser en vul in de adresbalk uw domeinnaam in, bijvoorbeeld http://domeinnaam.nl.
  2. Klik op Enter om uw webwinkel te openen. Uw browser zal automatisch achter uw domeinnaam een slash (/) plaatsen, zoals http://domeinnaam.nl/.
  3. Het enige wat u nu hoeft te doen is na de slash sitemap.xml te schrijven en op Enter te drukken. Op dat moment zal http://domeinnaam.nl/sitemap.xml in uw adresbalk moeten staan.

4. Het bestand sitemap.xml van uw webwinkel wordt geopend in uw browser.