Orders exporteren naar een .CSV [NB]

Export alle orders

1. Ga naar SHOP > Orders.
  2. Klik rechts bovenin het scherm op Export > Export orders.

3. Er opent een pop-upvenster rechts onderaan het scherm waar u direct naar de export kunt gaan. U kunt de export ook downloaden bij SYSTEM > Tools > Export via het linker menu van de back office.

Export geselecteerde orders

1. Ga naar SHOP > Orders.
  2. Selecteer de checkbox naast de orders die u wilt exporteren
  3. Klik rechtsboven op het drop-downmenu Bulk actions.
  4. Selecteer Export to .csv.

Er wordt een .csv bestand gedownload van alle orders op de betreffende pagina. Dit proces kunt u per pagina herhalen door rechtsonder bij SHOP > Orders met de pijltoetsen van pagina te wisselen.