Kassasysteem [NB]

SEOshop biedt geen standaard integratie met kassasystemen. Navigeer via het linker menu van de backoffice naar SYSTEM > Apps > App store. Gebruik de zoekfunctie om te zoeken naar apps voor Kassasystemen. De app store wordt continue uitgebreid.

Liever een eigen Kassasysteem toevoegen? Via de API is het mogelijk om zelf een kassasysteem te koppelen aan SEOshop. De API biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om een koppeling te maken met een derde partij, in dit geval dus ook een kassasysteem.

Kijk voor meer informatie over het maken van een app via de API in de API documentatie.