App direct stopgezet [NB]

Apps worden voor minimaal 1 maand aangeschaft en zijn maandelijks opzegbaar. Als de app langer dan 12 uur geleden geïnstalleerd is, dan wordt de hele maand gefactureerd. U kunt een app annuleren door te navigeren naar WEBSITE > Apps > My purchases

• Active - app is geïnstalleerd en wordt mogelijk gefactureerd.
  • Canceled - app is gedeïnstalleerd, maar wordt mogelijk nog één keer gefactureerd i.v.m. maandelijkse opzegging.
  • Removed - app is gedeïnstalleerd en wordt niet meer gefactureerd.

Apps worden achteraf in rekening gebracht. Houd dus altijd goed rekening met de aanschafdatum.

Let op! Annuleert u een app binnen 12 uur na installatie, dan wordt deze direct gedeïnstalleerd en niet in rekening gebracht. Na 12 uur schaft u de app minimaal voor 1 (hele) maand aan.