Chatfunctie implementeren [NB]

SEOshop biedt geen standaard integratie met een live chatfunctie. SEOshop biedt echter via de App store een app aan genaamd Userlike aan. Via de app kunt u chatten met bezoekers van uw webwinkel.

Het is daarnaast ook mogelijk om een chatfunctie te implementeren. Het enige wat u nodig heeft is de code van de chatwidget. De code krijgt u via een extern bedrijf en kunt u vervolgens plakken onder SYSTEM > Settings > WEBSITE SETTINGS > Javascript.