SEOshop klantenservice [NB]

Als u problemen ondervindt met een functie in de backoffice of een bepaalde functie niet begrijpt, dan kunt u via Help in het meest inker menu naar antwoorden zoeken.

Hoe kunnen wij u helpen?

In de handleiding wordt elke pagina in de backoffice uitgebreid behandeld en in de veelgestelde vragen vindt u vragen die eerder door andere webwinkeliers gesteld zijn. Wellicht is uw vraag dus al beantwoord, zodat u met de handleiding stap voor stap uw probleem kunt oplossen. Via de zoekbalk bovenaan het scherm kunt u zoeken naar het onderwerp waar u een vraag over heeft. Na het klikken op het vergrootglasicoon komt u automatisch uit in de zoekresultaten van de handleiding.

Ticket sturen

1. Klik in het meest linker menu van de backoffice op Help. Op die manier komt u uit op de handleiding waar u zich nu ook bevind.

2. U wordt doorgestuurd naar de handleiding van SEOshop. Rechts onderaan staat een blauwe knop met de tekst “Help”. Klik hierop.

3. Er opent een pop-upvenster. In de zoekbalk kunt u het onderwerp invoeren van uw ticket, bijvoorbeeld “verzendmethode”.

4. Er worden automatisch helpartikelen gezocht die passen bij het onderwerp. Staat uw antwoord niet tussen de gevonden artikelen? Klik kan rechts onderaan op “Stuur ons een bericht”. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord sturen op het door u ingevulde e-mailadres.

Let op! Uw ontvangt het antwoord op het ticket via mail

Wees zo specifiek mogelijk in uw vraagstelling, zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over een bepaalde order? Vermeld dan ook het ordernummer.

Indien u liever telefonisch te woord gestaan wilt worden, kunt u bellen naar het nummer +31(0) 20 820 23 91.