ROBIN app installeren [NB]

De ROBIN app kunt u installeren onder SYSTEM > Apps > App store in het linker menu van uw backoffice. Klik op de app om de gegevenspagina te openen en klik op Installeer app onder de afbeelding. Na het proces van installatie krijgt u een code van ROBIN die u kunt plakken onder SYSTEM > Settings > WEBSITE SETTINGS > Web extras > Javascript.

Voor meer informatie over de Robin contact app instellen, klik hier.

[De handleiding wordt zo spoedig mogelijk aangepast op de nieuwe backoffice]