Deelzending aanmaken per order [NB]

Als er Direct in het drop-downmenu Aanmaken in de sectie Facturen op de pagina Administratie (te bereiken bij SYSTEM > Settings > GENERAL SETTINGS via het linker menu van de backoffice), dan wordt er direct een factuur en pakbon aangemaakt.

Om alsnog een deelzending in te stellen moet u de pakbon annuleren en opnieuw aanmaken.

1. Ga naar de order waar u de deelzending voor in wilt stellen via SHOP > Orders in het linker menu. U komt uit op het dashboard van de order.
  2. Op het dashboard van de order vindt u de pakbon. Klik rechtsboven de pakbon op Edit.

3. Er opent een pop-upvenster waarin u de status van de pakbon kunt wijzigen. Wijzigen de State naar Cancelled en klik rechts onderin het pop-upvenster op Save op de pakbon te cancelen.

4. Op het dashboard van de order is bij de geannuleerde order nu een knop verschenen genaamd Create shipment. Klik hierop om de eerste pakbon aan te maken.

5. Er opent een nieuw pop-upvenster waarin u rechtsboven de producten kunt selecteren voor de eerste zending.

Zet producten die niet meegenomen worden in deze zending op 0, of vul het juiste aantal in rechts naast het betreffende product

6. Klik rechts onderin het pop-upvenster op Add om de eerste zending aan te maken. Herhaal dit proces net zolang tot alle producten zijn toegevoegd aan een zending.