Mail ontvangen bij een nieuwe order [NB]

Het is mogelijk om een mail te ontvangen als er een nieuwe order binnenkomt. Dit kunt u instellen door de optie Mail new order te activeren aan te vinken binnen uw account.

1. Ga naar SYSTEM > Settings > GENERAL SETTINGS > Account via het linker menu van de backoffice of klik links bovenin het scherm op uw webwinkelnaam en vervolgens op My account.

2. Activeer de status van Email new orders en klik rechts bovenaan op Save.