Merken toevoegen [NB]

De producten in uw webwinkel kunnen op merk gefilterd worden. Deze functionaliteit zit standaard in elk thema.

1. U dient merken eerst aan te maken via SHOP > Products > Brands in het linker menu van de backoffice.
  2. Voeg een merk toe door te klikken op Add Brand in de navigatie rechts bovenaan het scherm.
  3. U belandt op een pagina waarin u een Title (de naam van het betreffende merk) en een omschrijving (Content) kunt invullen.
  4. Daarnaast kunt u aangeven of het met zichtbaar moet worden in uw webwinkel (Include in catalog).
  5. Klik op Save rechts bovenin het scherm om het merk aan te maken.

U belandt nu op de bewerkingspagina van het zojuist toegevoegde merk. Klik op de blauwe knop met Browse om een afbeelding toe te voegen of te wijzigen.

U kunt alleen afbeeldingen toevoegen met een .jpg-, .jpeg-, .gif- (niet bewegend) of .png-extensie

Een merk aan een product toevoegen

Als u het merk heeft aangemaakt, kunt u deze aan een product toevoegen.

1. Ga in het linkermenu van uw backoffice naar SHOP > Products > Products. Open het product waaraan u het merk wilt toevoegen.
  2. Onder Product content staat het Brand drop-downmenu. Klik op het drop-downmenu en kies in het uitklapmenu het juiste merk.
  3. Sla het geheel op door rechts bovenin in uw scherm op Save te klikken. Het merk is nu toegevoegd aan uw product.

Merken in de main navigatie

Merken worden bij de meeste thema's automatisch in de hoofdnavigatie geplaatst. Dit kunt u uitschakelen door de volgende stappen uit te voeren:

1. Ga dan naar WEBSITE > Design > Theme Editor in het linkermenu van de backoffice en klik vervolgens op Customize theme.
  2. Schakel deze optie uit door de switch naast Hide Brands te activeren (deze naam kan afwijken per thema).