Specificaties aanmaken [NB]

Specificaties geven een overzicht van bepaalde eigenschappen van een product. Het komt er in uw webwinkel als volgt uit te zien: Attribuut: Standaardwaarden.

1. Ga naar SHOP > Products > Specifications via het linker menu van de backoffice.
  2. Klik rechts bovenin het scherm op Add specification.

3. U wordt doorgestuurd naar een pagina waarin u de specificatie een Titel kunt geven. Deze titel is niet te zien voor de klant, maar is voor u om met een product te koppelen. Klik vervolgens rechts bovenin het scherm op Save.

4. U specificatie wordt aangemaakt. Klik vervolgens op de specificatie om naar de bewerkingspagina te gaan.

5. Klik linksonder het kopje Atributes op Add New om de verschillende specificaties aan te maken.

6. Er opent een pop-upvenster. Hier kunt u bij Add existing attributes een attribuut kiezen die u eerder heeft aangemaakt in een andere specificatie. U kunt de overige opties leeglaten.
    Bij Attribute kunt u een nieuwe Attribuut aanmaken. Vul bij Title de naam van het attribuut in. Dit is dus de eigenschap die u wilt gebruiken. Stel u verkoopt telefoons, dan kunt u attributen aanmaken zoals Camera, Kleur, Grootte etc. Vul bij Default value de naam in van de standaardwaarde. Als de Title kleur is, dan kan de standaardwaarde bijvoorbeeld Zwart zijn.

7. Klik rechts onderin het pop-upvenster op Save
  8. Herhaal dit proces tot u alle attributen aan de specificatie heeft toegevoegd.

Specificaties toevoegen aan een product

1. Ga in het linkermenu van de backoffice naar SHOP > Products > Product en klik op het product waaraan u specificaties wil toevoegen.
  2. Scroll naar beneden tot u bij de optie Specifications komt.

3. Selecteer in het drop-downmenu de specificatie die u wilt toevoegen aan het product. Klik rechts bovenin/onderin het scherm op Save

Uw specificaties zijn nu te zien in uw webwinkel op de productenpagina onder het tabje specificaties en zullen er als volgt uitzien:

Megapixels: 16
Grootte: 4.2 inch
Kleur: Zwart