Productreview bij SEOshop [NB]

In uw webwinkel kunt u gemakkelijk productreviews verzamelen. Deze worden niet automatisch geplaatst, maar dient u eerst in uw backoffice goed te keuren onder SHOP > Products > Reviews.

Reviews aanpassen en goedkeuren

Pas de review aan door op de titel te klikken. U wordt doorgestuurd naar de bewerkingspagina van de review.

• Approve - activeer de schakelaar om de review zichtbaar te maken in de webwinkel.
  • Author - dit is de naam van de klant die de review heeft geplaatst.
  • Email - het e-mailadres van de geregistreerde klant. Dit veld is leeg als de klant een review geplaatst heeft zonder in te loggen in uw webwinkel.
  • Product - het product waarvoor de review geplaatst is. Mocht de klant een fout hebben gemaakt, dan kunt u het product hier wijzigen.
  • Stars - hier kunt u de beoordeling van de klant zien aan de hand van het aantal gegeven sterren (op een schaal van één tot vijf)
  • Content - hier staat de tekst die de klant bij de review heeft geschreven.
  • View product - het product waarvoor de review geplaatst is.
  • View customer - als de klant de review achter gelaten heeft als geregistreerde klant, dan is de klant hier geselecteerd. U kunt ook zelf een klant toevoegen door op het drop-downmenu te klikken.

Het is mogelijk om een review aan te maken in de backoffice. Ga naar SHOP > Products > Reviews in het linker menu en klik rechts bovenin het scherm op Add review te klikken. Bovengenoemde velden moeten dan handmatig ingevuld worden. Het is niet mogelijk om een klant toe te voegen aan een review die in de backoffice heeft gemaakt.