Headlines toevoegen en aanpassen [NB]

Headlines zijn afbeeldingen die een slider vormen die op uw homepage wordt weergegeven.

Ga via het linker menu van de backoffice naar WEBSITE > Design > Headlines een slider toe te voegen. Headlines kunnen zeer goed gebruikt worden om (tijdelijke) acties te tonen. Let er op dat dit per taal moet worden ingesteld.

Het aantal headlines dat zichtbaar wordt in uw webwinkel is afhankelijk van het door u gekozen thema.
  1. Klik rechts bovenin het scherm op Add headlines om een nieuwe headlines toe te voegen. Als u meerdere headlines/afbeeldingen toevoegt, dan vormen de afbeeldingen samen een slideshow.

2. Er opent een nieuw scherm waarin u de titel van de headline kunt invullen en de taal selecteren.

• Title - Naam van de headlines. Afhankelijk van uw gekozen thema komt deze tekst ook op de headline te staan.
    • Language - Selecteer de taal waarin deze headline wordt weergegeven. De talen in het drop-downmenu zijn dezelfde talen die zijn toegevoegd onder SYSTEM > Settings > SHOP SETTINGS > Shop country. Wilt u in alle talen van uw shop dezelfde headline? Dan moet de headline voor iedere taal opnieuw aanmaken.
  3. Na het aanmaken van de headline wordt u direct doorgestuurd naar de bewerkpagina.
    • Title - Naam van de headlines. Afhankelijk van uw gekozen thema komt deze tekst ook op de headline te staan. Deze heeft u bij het aanmaken van de headline al ingevuld.

• Language - Selecteer de taal waarin deze headline wordt weergegeven. De talen in het drop-downmenu zijn dezelfde talen die zijn toegevoegd onder SYSTEM > Settings > SHOP SETTINGS > Shop country. Wilt u in alle talen van uw shop dezelfde headline? Dan moet de headline voor iedere taal opnieuw aanmaken.

• Link to - U kunt de header ook laten doorlinken naar een categorie, merk, product of een externe link. Selecteer bij Type de optie waar u de headline naartoe wilt linken. In de tweede drop-downmenu kunt u de pagina kiezen waar de headline vervolgens naartoe moet linken. Kiest u bijvoorbeeld voor Type Product, dan kiest u in het tweede drop-downmenu het product waar de headline naartoe moet linken. Wanneer u in het dropdown menu kiest voor Custom kunt u ook naar een externe website verwijzen.

• Afbeelding - Klik op Browse om het bestand te uploaden. U kunt de afbeelding verwijderen door op de afbeelding te klikken en vervolgens op Delete links onderin het pop-upvenster

• Mobile image - Klik op Browse om het bestand te uploaden. U hoeft dit niet te doen als u gebruik maakt van een responsive design. U kunt de afbeelding verwijderen door op de afbeelding te klikken en vervolgens op Delete links onderin het pop-upvenster

De volgorde van de headlines kunt u aanpassen door op het drie streepjes icoon te klikken links van de headline en de afbeelding naar boven of beneden te slepen.

Op elke headline zit een compressie. Deze compressie is een systeemlimiet om te voorkomen dat de systeem performance eronder lijdt. Als dit er niet op zou zitten, dan laadt bijvoorbeeld uw webwinkel een stuk minder snel.

Resoluties per thema

Sommige thema's bevatten uitzonderingen. Klik op het thema om de thema documentatie te openen.

ThemaResolutie
Absolut 805px x 325px
Ahead 1500px x 700px
AMASEO 950px x 500px
Berlin Hangt af van de settings
Blueprint Premium 1920px x 580px
Conform 1138px x 400px
DailyDeal 940px x 418px
Department 683px x 388px
Delta Responsive 820px x 500px
DG Responsive 1170px x 400px
DreamCenter 1180px x 536px
Dresser Responsive 970px x -
Electronics Responsive 1024px x 382px
Essentials 1920px x 500px or 1170px 500px
FashionShop  1600px x 530px
Flat Responsive 1138px x 500px
Fusion 820px x 350px
Instijl Media 940px x 432px
Instijl Media Deluxe 940px x 432px
Instijl Media Supreme Hangt af van de settings
Justo 750px x 500px
Lookz 1500x x 580px
Megastore Responsive 784px x 320px
New Generation 848px x 368px
SEOMatic Responsive Neem contact op met de thema ontwikkelaar
SEOnista Hangt af van de settings
The Bridge Responsive 1000px x 400px
The River 1440px X 400px
Vice 1200px x 970px

Let op! Voor het beste resultaat dient u ervoor te zorgen dat de grootte van uw afbeeldingen overeenkomt met de hierboven gespecificeerde afmetingen, omdat ze anders worden opgerekt of samengedrukt. Wanneer u grotere afbeeldingen uploadt, zorg dan dat de verhouding in afmetingen overeenkomt met de verhoudingen hierboven. We raden tevens het gebruik van afbeeldingen in .png-formaat aan.