Mail ontvangen bij een nieuwe order

Standaard staat er naast Orders onder VERKOOP in het linker menu van de backoffice een nummer met het aantal nieuwe orders, bijvoorbeeld Orders (10). Het is echter ook mogelijk om een mail te ontvangen als er een nieuwe order binnenkomt. Dit kunt u instellen door de optie Mail nieuwe order in het tabblad Instellingen aan te vinken, te bereiken via MIJN ACCOUNT > Profiel in het linker menu.

1. Ga naar MIJN ACCOUNT > Profiel via het linker menu van de backoffice

2. Klik rechts bovenin het scherm op het tabblad Instellingen.

3. Activeer de status van Mail new order en klik rechts onderin op Opslaan