Wachtwoord webmail wijzigen

U kunt het wachtwoord van uw webmail wijzigen via ALGEMEEN > Instellingen > E-mails & domeinen > tabblad E-mails. Ga als volgt te werk:

1. Klik het e-mailadres aan waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen.

2. U komt uit op een pagina waar u uw e-mailinstellingen kunt wijzigen. Een van de opties is Wachtwoord. Vink de checkbox aan naast het wachtwoord.

3. Er verschijnt een invoerveld met uw huidige wachtwoord. Vul hier uw nieuwe wachtwoord in en klik rechts onderin op Opslaan & Doorgaan.

4. Het nieuwe wachtwoord is opgeslagen en kan gebruikt worden.