Een overzicht van alle facturen

Bij VERKOOP > Facturen vindt u een overzicht van alle facturen en credit facturen gesorteerd op datum van toevoeging. U kunt rechts bovenaan uw scherm sorteren door op de tabbladen Betaald of Niet betaald te klikken. Per factuur kunt u vervolgens zien wanneer deze is toegevoegd en wanneer deze betaald is. Ook kunt u het factuurbedrag inzien. De creditfacturering zelf moet echter via uw bank geregeld worden.

Factuur bewerken

U kunt een factuur bewerken door op de factuur te klikken. Er opent een pop-upvenster waar u de status en de levertijd kunt invullen.

• Status - wijzig hier de status van de order. Indien een credit factuur is afgehandeld, kunt u hier de status op uitbetaald of niet uitbetaald zetten. Bij een normale factuur kunt u de factuurstatus wijzigen van niet betaald naar betaald.
  • Levertijd op factuur - vul hier een datum is. Bij het klikken van het invoerveld opent er automatisch een kalender. Hier kunt u de juiste datum in aangeven. De levertijd komt op de factuur te staan.
  • Of een aangepaste tekst - deze tekst komt in plaats van de datum onder levertijd op de factuur te staan. U kunt hier dus bijvoorbeeld "2 weken" invullen.

Sla uw wijzigingen op door op Factuur aanpassen te klikken. Indien u de wijzingen wilt doorsturen naar de klant, dan kunt u dat doen door de factuur opnieuw te versturen. Klik dan op Factuur hersturen

Open de facturen door op de printericoon naast de factuur te klikken.