Hoe de klant contact met u kan opnemen

Het is natuurlijk belangrijk om uw klanten te woord te kunnen staan. Klanten kunnen op twee manieren met u in contact komen:

Tickets

Een klant kan via zijn account in uw webwinkel een ticket naar u toesturen. Als de klant zich aanmeldt, vindt hij aan de linkerkant van zijn account een menu. Als hij klikt op Mijn tickets, vindt hij een overzicht met eerdere tickets en hij kan direct een nieuwe ticket aanmaken.

De tickets komen bij u binnen onder DIENST > Tickets. Klik op de ticket om deze te lezen en te beantwoorden.

E-mail

Op de klantenservicepagina in uw webwinkel staat een contactformulier. Hier kunnen klanten een bericht sturen naar uw e-mailadres. Het e-mailadres waar het bericht naartoe gestuurd wordt, is het adres dat u heeft ingevuld onder ALGEMEEN > Instellingen > Bedrijf > E-mailadressen: Algemeen.

Uitschakelen

U kunt beide opties uitschakelen onder ALGEMEEN > Instellingen > Geavanceerd.