SEOshop Payment activeren (stap 2)

Om gebruik te maken van SEOshop Payments moet u een account hebben bij Mollie of een account hebben aangemaakt via SEOshop. Heeft u al een Mollie-account klik dan hier. Nog geen Mollie account, maar wel gebruik willen maken van SEOshop Payments klik dan hier. Heeft u al een SEOshop Payments account gemaakt, ga dan naar ALGEMEEN > Instellingen > Betaalmethoden > SEOshop Payments om deze te activeren.

Bijkomende kosten

Klik op de on/off knop om onderstaande opties te activeren. Op dat moment verschijnt er een invoerveld of drop-downmenu waarin u de gewenste gegevens kunt invoeren.

• Minimaal bedrag - het minimale orderbedrag waarmee klanten gebruik kunnen maken van SEOshop Payments.
  • Maximaal bedrag - het maximale orderbedrag waarmee klanten gebruik kunnen maken van SEOshop Payments.
  • Extra kosten (vast bedrag) - extra kosten die klanten moeten betalen om gebruik te maken van SEOshop Payments.
  • Extra kosten (percentage) – een percentage van het totale orderbedrag dat klanten extra moeten betalen bij gebruik van SEOshop Payments.
  • Extra kosten (Belasting) – klanten belasting laten betalen over het gebruik van SEOshop Payments.
  • Geen extra kosten boven bedrag - alle extra kosten komen te vervallen als de klant een orderbedrag heeft boven dit bedrag.

Klik op links onderin het vak Bijkomstige kosten op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Configuratie

Activeer hier SEOshop Payments zodat klanten deze kunnen gebruiken als betaalmethode in uw webwinkel.

• Status- activeer de status door de on/off switch op ON te zetten.
  • Test/Live dropdown - selecteer Live in het drop-downmenu
  • API Key - deze wordt automatisch ingevuld na aanmelding.
  • Visible for - welke klanten kunnen gebruik maken van SEOshop Payments
    • Visible for companies - alleen zakelijke klanten kunnen gebruik maken van SEOshop payments
    • Visible for customers - alleen consumenten kunnen gebruik maken van SEOsop Payments.
    • Visible for both companies and customers - zowel zakelijke klanten als consumenten kunnen gebruik maken van SEOshop Payments.
  • Betaalmethoden - activeer hier de betaalmethoden waar u gebruikt van maakt in uw SEOshop Payments-account. De betaalmethode heeft u eerder geactiveerd in uw Mollie-account of net geactiveerd tijdens het registratieproces. Activeer de juiste betaalmethode om deze optie aan te kunnen bieden in uw webwinkel, zodat uw klanten hem kunnen gebruiken om hun orders te betalen. U activeert een betaalmethode door op het icoontje/logo te klikken.
    Het limiet voor creditcard is €250.

Klik nogmaals op Opslaan rechts onderin. SEOshop Payments is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.