Valuta's instellen

U kunt het voor buitenlandse bezoekers mogelijk maken om de prijzen in uw webwinkel zichtbaar te maken in hun eigen valuta. Het SEOshop platform converteert dit automatisch op basis van de huidige wisselkoers. U kunt deze valuta instellen onder ALGEMEEN > Instellingen > Valuta's.

De valuta's worden automatisch berekend volgens de huidige wisselkoers. U kunt niet zelf prijzen per valuta invoeren.

De standaard valuta is Euro. Als u een nieuwe valuta toevoegt, dan komt deze bovenaan de webwinkel als keuzemogelijkheid te staan. Het hangt van uw template af hoe deze worden weergegeven.

Valuta aanmaken

Voeg een valuta toe door op de groene plus-knop te klikken bovenaan uw scherm. Kies de valuta die u wilt toevoegen en klik op Opslaan.

Het is mogelijk om de standaard valuta te veranderen van Euro naar een andere valuta. Dit kunt u echter niet zelf doen, dus neem hiervoor contact op met SEOshop om ervoor te zorgen dat alle prijzen in uw webwinkel goed worden omgezet in de door u gekozen valuta. Dit geldt dus alleen voor het aanpassen van de standaard valuta.

U kunt de SEOshop-klantenservice bereiken via MIJN ACCOUNT > Klantenservice in de backoffice. Indien u liever wilt bellen, neem dan contact op via +31(0) 20 820 23 91 en kies voor de optie Support.