Extra kosten instellen voor een betaaloptie

Het hangt van de payment service provider af of u per betaaloptie extra kosten kunt instellen. Is dit niet mogelijk, dan kunt u alleen extra kosten instellen die op alle opties van toepassing zijn.

Wel mogelijk:

• SEOshop Payments
  • Mollie
  • Payex
  • Ogone
  • Payone
  • Buckaroo BPE3
  • MultiSafepay
  • Sisow
  • Saferpay
  • ICEPAY
  • AfterPay
  • Rabobank Omnikassa
  • Skrill
  • Heidelpay

Niet mogelijk:

• DIBS payment
  • PayU.ru
  • Worldpay XML
  • Concardis
  • PayPal
  • Docdata
  • Girosolution
  • BillSAFE
  • CIC p@iement
  • ClickandBuy
  • Adyen
  • iClear
  • Betalen bij afhalen

De volgende opties bieden maar één betaalmethode aan. Extra kosten instellen gaat dus op de manier van Extra kosten instellen voor de gehele PSP"

• Betalen op rekening
  • Bankoverschrijving
  • èM! Payments
  • iDEAL advanced
  • Buckaroo BetaalGarant BPE3
  • iDEAL easy
  • MultiSafepay Betaal Na Ontvangst
  • Klarna
  • Klarna DE
  • Buckaroo OnlineGiro
  • SOFORT Banking

Extra kosten instellen voor betaalopties binnen een PSP

1. Ga naar ALGEMEEN > Instellingen > Betaalmethode

2. Klik op de betaalmethode waar u extra kosten voor in rekening wilt brengen.

3. Klik op de knop Prijzen per betaalmethode instellen

4. Er verschijnt een pop-upvenster waar u per geselecteerde betaalmethode extra kosten kunt instellen.

Let op! Verschijnt er een leeg veld, controleer dan of alle gegevens juist zijn ingevuld en u alle betaalmethodeopties geselecteerd heeft.

5. Vink de optie Extra kosten aan. Er verschijnt een invoerveld. Vul hier het bedrag in dat u in rekening wilt brengen.

Extra kosten instellen voor de gehele PSP

1. Ga naar ALGEMEEN > Instellingen > Betaalmethode

2. Klik op de betaalmethode waar u extra kosten voor in rekening wilt brengen.

3. Vink de optie Extra kosten aan.

4. Er verschijnt een invoerveld. Vul hier het bedrag in dat u in rekening wilt brengen.