Klantenservicepagina

De klantenservicepagina is de pagina waarop de veelgestelde vragen staan. U vindt deze via DIENST > Veelgestelde vragen in het linker menu in uw backoffice.

Klik op de groene plus in de navigatie bovenaan de pagina. U kunt vervolgens een categorie aanmaken.

Klik na het aanmaken van de categorie rechts bovenin op het tabblad Vragen. Vervolgens bovenin het scherm op de groene plus om een vraag aan te maken. U kunt vervolgens het antwoord op de vraag uitschrijven.

Als u aanvullende teksten wilt plaatsen, gaat u naar DIENST > Tekstpagina's en klikt u op Klantenservice. U kunt vervolgens een tekst schrijven die boven de veelgestelde vragen op de klantenservice pagina van uw webwinkel wordt getoond.