Nieuwsbrief schrijven vanuit Mailchimp

SEOshop biedt een koppeling met Mailchimp, zodat u niet meer elke nieuwe aanmelding handmatig in uw maillijst hoeft te importeren; de Mailchimp app doet dit voor u. De app kost €4,95 per maand en is aan te schaffen in de App Store onder ALGEMEEN > App Store, in het linker menu in uw backoffice.

Wilt u liever zelf uw nieuwsbriefaanmeldingen importeren, dan kan dat via TOOLS > Import & export > Export > Nieuwsbrief in het linker menu. Dit bestand kunt u vervolgens importeren bij Mailchimp.

Klik hier voor instructies, inclusief video, voor het importeren van subscribers in Mailchimp (in het Engels). Voor verdere vragen over importeren en andere opties in Mailchimp verwijzen wij u door naar de website van Mailchimp.