Documenten toevoegen aan een product

U heeft twee mogelijkheden om een pdf in een informatieveld te plaatsen.

1. Het PDF-bestand staat op uw harde schijf of uw computer en u dient deze te uploaden in de backoffice
  2. U heeft het elders geüpload en heeft de URL van het bestand.
Let op, documenten kunnen alleen als download - met andere woorden, in de vorm van een URL - worden aangeboden in de productbeschrijving.

1. PDF-bestand uploaden

1. Ga naar TOOLS > Bestanden in het linker menu van uw backoffice, selecteer het tabblad Documenten en klik op de groene plus bovenaan uw scherm.

2. Er wordt een pop-upvenster geopend. Klik op de harde schijf met het blauwe icoon, zodat u het bestand op uw computer kunt selecteren. Klik op Openen om het bestand te uploaden in uw backoffice.

2. PDF-bestanden toevoegen aan een product

1. Ga naar CATALOGUS > Producten en klik het product aan waar het PDF-product aan toegevoegd moet worden.
    2. U komt automatisch uit op het tabblad Algemeen. In het veld Inhoud kunt u het PDF-bestand toevoegen.
    3. Schrijf in het veld een tekst als Download hier het PDF-bestand.

4. Selecteer vervolgens deze tekst.

5. U ziet vervolgens een kettingicoon in het menu boven het tekstveld, rechts onderaan het scherm. Klik erop waarna het pop-upvenster Insert/Edit Link wordt geopend.

6. Klik op het icoon naast het veld Link URL. Heeft u het bestand extern geüpload, dan kunt u bij Link URL de url van het bestand toevoegen.

7. Kies in het pop-upvenster het document dat u wilt toevoegen door naast het document op de groene plus te klikken.

8. Selecteer Link in een nieuw venster openen in het Doel drop-downmenu.

9. Voer bij Titel de naam van het PDF-bestand in.
    10. Klik links onderaan op Invoegen in het pop-upscherm.
    11. Het PDF-bestand kan gedownload worden door te klikken op Download hier het PDF-bestand.