Landen voor het adres van de klant

Onder ALGEMEEN > Instellingen > Landen kunt u aangeven uit welke landen u orders accepteert door deze aan te vinken. Uw klanten kunnen vervolgens in het checkout proces aangeven uit welk land zij komen en landen die u niet accepteert worden dus niet getoond. Let er wel op dat als u geen landen selecteert, u automatisch wereldwijd orders zult ontvangen. Het is dus raadzaam om minimaal één land te selecteren.

De standaardtaal in het drop-downmenu voor het invoeren van gegevens in de checkout is gebaseerd op het IP-adres van de klant. Komt de klant uit Nederland, dan staat deze standaard op Nederlands.

Let op! U dient onder ALGEMEEN > Instellingen > Verzendmethoden > Tabblad Landen wel de door u gekozen landen toe te voegen aan een verzendmethoden. Als u dat niet doet, dan kunnen klanten geen bestelling plaatsen omdat ze geen verzendmethoden kunnen kiezen.