Product aanmaken

Zonder producten die u kunt verkopen heeft het weinig zin om een webwinkel te beginnen. Het vullen van uw winkel zal enige tijd in beslag nemen, maar is absoluut de moeite waard. Producten kunnen aangemaakt worden via Catalogus > Producten in het linker menu van de backoffice.

Is uw productassortiment digitaal beschikbaar in de vorm van een Excel- of andersoortig bestand in .csv-formaat? Dan kunt u kostbare tijd besparen door uw producten te importeren. Ga hiervoor naar Tools > Import & export in het linker menu van de backoffice.

Een nieuw product aanmaken

Maak een nieuw product aan door te klikken op de groen plus-knop in de navigatie bovenaan het scherm. Er verschijnt een pop-upvenster waar u de Titel, Prijs en Product optieset kunt invoeren. Vul hier in ieder geval de eerste 2 velden in en klik op Opslaan.

Een product bewerken

Rechts bovenin uw scherm ziet u een aantal tabbladen staan. Gebruik deze om uw producten zo volledig mogelijk te specificeren.