SEOshop Payments: al een Mollie-account (Stap 1)

Als u al een Mollie-account heeft, dan kunt u deze koppelen aan SEOshop Payments, waardoor u gunstigere tarieven voor transactieskosten krijgt.

1. Ga naar ALGEMEEN > Instellingen > SEOshop Payments via het linkermenu van de backoffice. U kunt deze vinden onder de kop Checkout & betaalmethoden.

2. Er opent direct een pop-upvenster waarin u kunt inloggen met uw huidige Mollie-account. Vul hier uw Gebruikersnaam en Wachtwoord in. Klik vervolgens op Doorgaan om SEOshop Payments te activeren met uw Mollie-account.

3. Mocht u meerdere websites gekoppeld hebben aan uw Mollie-account, selecteer dan hier uw SEOshop-webwinkel. Klik vervolgens op de knop Doorgaan.
  4. U komt uit op de instellingenpagina van uw backoffice. De volgende stap is SEOshop Payments Activeren. Dat kunt u doen door te klikken op SEOshops Payments onder Betaalmethoden. U kunt deze pagina ook bereiken door via het linker menu van de backoffice naar ALGEMEEN > Instellingen > Betaalmethoden > SEOshop Payments te gaan.